Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- je priamo podriadený šéfkuchárovi
- príprava jedál na základe objednávok
- príprava a varenie miestnej a medzinárodnej kuchyne
- zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- aranžovanie a dekorovanie jedál tesne pred podávaním
- používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie
- dodržiavanie prísnych hygienických štandardov HACCP a zásad, zodpovednosť za čistotu kuchyne
Zamestnanecké výhody, benefity
ubytovanie a strava
vstupy do Vodného a Saunového sveta
Informácie o výberovom konaní
Kontaktujeme iba vybraných uchádzačov, ktorých pozveme na výberový pohovor.
Výberové konanie bude ukončené ihneď po nájdení vhodného uchádzača.
Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Minimálne 2 roky praxe